Непланираните приключения

лучвало ли ви се е да търсите страхотно място за разходка, да го намерите, да направите цялата организация, да станете рано, да приготвите всичко за изпът, да ОБЛЕЧЕТЕ децата, да намерите достатъчно забавления в колата, така че да стигнете все още в добро настроение…и…

накрая дори да не тръгнете по плануваната пътека и да правите куп различни и непланирани неща?
Не би ли било страхотно?

Споделяме с вас един именно такъв ден – далеч от планираното и изпълнен с приключения!

Трябваше да отидем до екопътека Бели Искър, но дори не видяхме от къде минава самата пътека. Вместо това спряхме някъде по пътя, създадохме зимен лагер, ‘палихме’ лагерен огън, търсихме и обособихме заслон под борчетата, направихме си пикник на една снежна поляна и бяхме на лов за горски съкровища. Е, все пак видяхме Каменната колиба, която е била сборният пункт на четата на Яворов (което за нас беше доста впечатляваща история, а двугодишният ни син се интересуваше единствено как да се вмъкне вътре).

Живеем в доста забързан и изпълнен с планове, графици и срокове, свят…пожелаваме ви някой ден да се отбиете от пътя, да се пуснете за малко по течението на непознатото и да се насладите на прекрасната емоция да прекарате един споделен с най-любимите си хора момент отдаден на импулсивни приключения!