Wildbugs или нашата представа за щастлив живот

Здравейте, 

Дойде времето, в което да споделим с вас нашата история и причина да създадем Wildbugs. 

Ние сме семейство, с малко невероятно момченце, което ни изумява всеки ден с находчивостта, бързия си ум, любопитството си и разбира се, със слънчевата си усмивка. 

Обичаме да опитваме – нова храна, преживяване, дестинация, бизнес…рядко пропускаме възможност да направим нещо интересно за нас.

Най-вече обичаме да прекарваме времето си заедно, навън!

Да пътуваме, да спортуваме, да се разхождаме в планината или да опознаване някоя незнайна пътека без план и посока. Опитваме се да се храним здравословно, да пазим околната ни среда, да използваме по-малко пластмаса и ако не да сме полезни, поне да не пречим на обществото и планетата ни.

Предпочитаме да сме активни. Всичко това, преди да се роди нашия прекрасен син…а сега…сега е още по-хубаво!

Няма да ви изненадам ако кажа, че осмисли живота ни и не знаем какво сме правили преди да се появи. Банално, но толкова вярно! Още по-хубавото е, че успяхме да запазим активния си начин на живот. Продължаваме да пътуваме, спортуваме, опознаваме света, но вече и с него…разбира се, съобразявайки се с неговите нужди и ритъм. Даже сме много по-смели и с много по-голяма амбиция да сме по-добри. 

Благодарение на сина ни, малка група хора със сходни виждания и подбрана допълнителна информация научихме страшно много през тези близо две години! Разбрахме, че може да изведем бебчето си, въпреки зимни температури и няма непременно да настине. Най-голямото ни откритие тук е, че няма по-прекрасно здравословно и споделено преживяване от бебеносенето в слинг или ергономична раница. Отидохме на пет дневен преход в планината, когато беше на 7 месеца, още не проходил и това беше прекрасно и за него. Видяхме, че може да лази по различни места и това ще му помогне толкова много да опознае света около него. Че може да се захрани с подходяща домашна храна и без пюрета, да прохожда бос, без проходилки и държане постоянно за ръка. Най-много се радваме, че знаем, че можем да се доверим на собствената му преценка и не е необходимо да си изяжда цялата чиния с ядене, че може да избере сам какво да прави, какво да му е интересно и да се научи да се справя сам с пречките. Научихме се, че не е толкова страшно да се спъне и да падне, а е много по-важно да не му пренасяме нашите страхове и да се научи сам да се изправя. Разбира се, ние сме винаги до него и в готовност да му помогнем ако поиска, но се стараем да се му се пречкаме излишно 😉 

Тъй като не одобряваме прекаленото консуматорство, се опитваме да имаме колкото ни е необходимо. По време на активното отглеждане на сина ни, преценихме какво ни е полезно и кои продукти ни улесняват ежедневието. И тъй като част от тях са все още не толкова разпространени,

решихме да създадем Wildbugs, за да споделим нашият опит и виждания.
Надяваме се с течение на времето да съберем устойчиви, качествени, полезни и интересни продукти, които да са помощ на родителите в тяхното ежедневие.

Важно ни е да споделим мнението си, че е от изключително значение да стимулираме любопитството на малчуганите и да не им налагаме излишни ограничения. За нас лошото време не е лошо, още повече причина да си стоим вкъщи, а прекрасен момент за опознаване на света, физичните закони и различните възможности за игри на открито. Почивката на море не се състои от постоянно недоволство, че детето не стои под чадъра или че ще настине във водата, а е чудесно време със семейството, прекарано в игри, правене на замъци и плуване. Разходката в планината, не е безмислено мъкнене на багаж и дете, а здравословен и споделен ден, прекаран в природата, на място, на което буболечката ни може да играе на свобода и чист въздух.

Предполагаме, че не изненадваме много хора с идеите си, но все пак да си кажем  😉 

В Wildbugs ще намерите продукти, които ние самите използваме и считаме за подходящи за нашия син и бихме препоръчали на всеки, който ни попита. 

В никакъв случай не претендираме, че горенаписаното е единтствената истина и най-правилния начин за отглеждане на деца . “Златно правило’ няма, а какво е най-добре за детето и семейството е индивидуален избор на всеки родител. Искаме да покажем, че има И такъв начин, а който иска може да пробва 😉

За това считаме Wildbugs за начин на живот, а не просто поредния онлайн магазин за детски продукти.

С този начин на живот се надяваме, че в крайна сметка ще отгледаме едно щастливо, здраво и палаво момче! 

Последно, но не и по значение, ви пожелаваме прекрасни споделени със семейството дни и приключения!