top of page
Търсене

Почивка на море 2020/2021г. или една морска разходка в навечерието на Нова Година

Макар и нетипична дестинация през зимата, морето ни изненада толкова приятно този декември - далеч от градския шум и забързаност, в търсене на приключения по райските черноморски кътчета. Този път ги видяхме в различна светлина - без обичайния живот, който кипи лятото, без силното слънце и топла морска вода.

Карахме по незнайни черни пътища, откривахме прекрасни гледки, срещахме малко, но интересни хора, обядвахме на ''диви'' плажове и строихме високи пясъчни замъци.

Ние се забавлявахме страхотно, а двугодишният ни син искаше още и още...да ходим, да кара колело, да копае в пясъка, да правим ''жабки'' в морето и какво ли още не. И въпреки че имахме цялото време в деня, отново не ни стигна :)

Разходката ни започна от нос Емине и околните пътеки, спряхме за почивка и обяд на Иракли и завършихме с кратка разходка в стария град на Несебър.

Надяваме се снимките да ви харесат и да ви вдъхновят за следващата неангажираща разходка на чист въздух, изпълнена с неочаквани приключения!19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page