top of page
Geometric Objects

Our Story

Wild bugs е начин на живот.

Създадохме Wild Bugs, за да разпространим съвременни добри практики за активното и здравословно отглеждане на най-малките членове на нашите семейства. Да потърсим родителите, които искат да запазят активния си начин на живот след раждането на децата им, но вече още по-пълноценно – заедно с мъничетата. Да открием майките, за които дъждът не е причина да си останат вкъщи, а искат бебетата им да джапат в локвите и видят блясъка в очите им…Родителите, които ще са спокойни, че децата им са защитени от слънчевите лъчи и могат цял ден да тичат и веселят по плажа…Същите тези възрастни, които имат своят пълноценен живот, но не се страхуват да прекарат цял ден с бебчето в движение и да му покажат всички чудеса на новия за тях свят. 

 

За това събрахме продукти от различни производители, които да улеснят ежедневието на родителите и да подпомогнем отглеждането на щастливи деца, без излишни ограничения. 

 

Всички брандове са внимателно подбрани – използват висококачествени материали и съвременни дизайн и технологии като спазват всички етични и природосъобразни норми за производство.

В нашите деца се крият ‚,малки бубoлечета‘‘ – нека да ги пуснем на свобода!

bottom of page