top of page

Outdoor wear for kids on the move.

Нашата мисия е да дадем на децата това, на което имат право: чист въздух и безкрайно ровене наоколо...навън, независимо от времето!

Ducksday растеше стъпка по стъпка и сега работи с фантастични хора. Екипът е убеден в това, което могат да предложат на децата и че всеки човек при изработката на облеклото си трябва да бъде възнаграден справедливо. Те винаги търсят нови, устойчиви начини да произвеждат дрехите си.
Устойчивост, която е искрена, а не само маркетингова концепция.
Екипът на Ducksday наистина вярва, че децата могат да уважават природата само ако я преживеят. Те са нашето бъдеще и трябва да им дадем същите възможности, които имахме и ние като деца.

 

Ducksday произвежда висококачествени дрехи за всички сезони:

 

  • Лятна колекция

UV-защитните дрехи на Ducksday имат слънцезащита от фактор 50+, така че над 95% от вредните UV лъчи са блокирани, за да защитят уязвимата детска кожа. На всичкото отгоре всички артикули са произведени от висококачествени материали. Имаме щастливи костюмчета със слънчеви шапки за малките, но и нови бански костюми и комплекти от две части за момчета и момичета до 12 години.

  • Колекция за дъжд

Внезапният дъждовен дъжд, силен вятър или слой сняг, нищо не пречи на децата да играят навън с екипите на Ducksday! Истински открития, благодарение на уникалния дизайн, функционалтите детайли, висококачествените и екологични материали. Предлагаме дъждобрани, якета за дъжд и панталони, костюми и ботуши.

  • Зимна колекция

Зимна скука? Определено не с щастливата колекция Ducksday Winter! Проектирана с акцент върху прекарването на часове навън, дори и през най-студените зимни дни. Зимните екипи на Ducksday ви държи сухи и топли до -25 градуса С? Благодарение на леката подплънка и меката подплата, облеклото е толкова удобно! Просто сложете добър основен слой и сте готови да тръгнете!

Предлагаме: ръкавици, ски панталони, зимни якета, двулицеви якета, снежни костюми за малки деца и бебета.

bottom of page