top of page

Funktional outerwear – We Care for a greener future

Активните деца се нуждаят от функционални дрехи и обувки, които са предназначени за игра на открито, дори и при лошо време. mikk-line са съсредоточени върху устойчивостта, практичните детайли и издръжливите материали. Техните високи изисквания и много тестове по време на цялото производство гарантира високо качество на продуктите. Безопасността има основен приоритет с светлоотразителните ленти, подвижни качулки и защита на брадичката. mikk-line искат по-добро бъдеще, както за децата, така и за околната среда - затова създават устойчиви продукти. 

Предлагаме обувки Mikk-line в Wildbugs:


Децата обичат да играят навън при всякакви климатични условия. Няма нищо по-хубаво от това да скачат в локви или да играят в снега! В ежедневието се нуждаете от чифт практични водоустойчиви ботуши, които отговарят на променящото се време на сезона.

1. Термо ботуши
Водоустойчивите термо ботуши от mikk-line имат изолация срещу студа и поддържат краката топли и сухи. Имат мека подплата с 30% вълна. Ботушите са както леки, така и удобни и имат махаща се подметка. Термичните ботуши се използват само през зимата и не могат да заменят чифт обикновени зимни ботуши.

ФТАЛАТ FREE

2. Зимни ботуши

Леки зимни ботуши с топла подплата от 30% вълна. Ботушите имат голям отвор с велкро затваряне, така че е лесно детето да ги обува и събува. Долната част на ботушите е напълно водоустойчива - горната част е водоотблъскваща. Ходилото е здраво и нехлъзгащо. Перфектна зимна класика!

3. Ботушки с топла подплата

mikk-line има красиви блестящи ботушки с топла подплата, които всяко момиче ще обича. Те са от супер мека гъвкава гума от външната страна и топла плътна TEDDY подплата от вътрешната страна, за да запазят краката им топли. Те са перфектни за преходния период. Ластиците нямат изолационен слой и затова НЕ могат да заменят топли термо ботуши или зимна обувка в студени зимни дни.

ФТАЛАТ FREE

4. Къси ботушки

Нашите къси ботушки са предназначени специално за най-малките. Те обхващат по-добре глезена - улеснява малките деца да поддържат баланса си, когато ходят. Къси са и няма да притесняват крака, когато децата седят и играят. Ластиците са еластични отстрани, което улеснява събуването и обуването им.

НАПРАВЕНИ С НАТУРАЛНА ГУМА - ФТАЛАТ FREE

5. Ботушки

Те са абсолютно незаменими в детска градина, училище и свободно време, когато децата играят под дъжда.

Това приспособление е направено от супер мека гъвкава естествена гума от външната страна, имат здрава противохлъзгаща се подметка, сигурни светлоотразителни детайли, има много място за краката и имат подвижна стелка.

НАПРАВЕНИ С НАТУРАЛНА ГУМА - ФТАЛАТ FREE

ПОДДРЪЖКА
Мръсните ботушки лесно могат да се измият отвън с чиста сапунена вода. С течение на времето могат да се появят естествени бели петна - те могат да се отмият.

Ако вътрешността се намокри, най-добрият начин да ги изсушите е да ги напълните с малки топчета смачкани вестници. Топките трябва да се сменят няколко пъти, докато изсъхнат.

Можете да удължите живота на ботушите, като ги съхранявате на тъмно и хладно място.

ПРАВИЛНИЯТ РАЗМЕР
Важно е да измервате краката на децата си редовно, тъй като малките стъпала растат бързо. Размерът може да се променя от месец на месец. По принцип детските ботуши трябва да са с 1 - 1½ см по-дълги от стъпалото.
Какъв размер?

Винаги имайте предвид 1 - 1,5 см. Надбавка за растеж.

Размерът на ботушите може да варира с няколко мм между различните видове обувки.

Време е да промените размера?

Детският крак трябва да има място да се плъзга напред, когато детето ходи. Затова преминете към следващия размер, когато са останали около 5-7 мм.

Колко бързо растат детските крачета?

0-2 години прибл. 2 см годишно

2-6 години ок. 1½ см годишно

Над 6 години ок. 1 см годишно

 

Колко често трябва да се измерва стъпалото?

0-2 години - на всеки 2 месеца

3-6 години - на всеки 3 месеца

Над 6 години - на всеки 6 месеца1.8

bottom of page