top of page

Базирани в Phoenix, Аризона, Bumkins разработват забавни и функционални бебешки продукти от 1989 г. Продуктовата гама на Bumkins включва бикини, чорапи и чанти за многократна употреба, направени от нашата патентована водоустойчива материя, която също е мека и подходяща за машинно пране. Bumkins също предлага силиконови съдове за хранене, прибори и гризалки. Нашите продукти се отличават с оригинални, забавни и цветни щампи, заедно с любими от DC Comics, Disney и Nintendo герои.

Нашата мисия беше да подобрим здравето, безопасността и благосъстоянието на децата по целия свят. За да подкрепи тази мисия, B.Kind дари хиляди продукти през последните 30 години на организации в Канада, САЩ, Мексико, Коста Рика, Хаити, Уганда, Малави, Китай и Фиджи.

Четири основни причини:

1) Здрави деца

Подкрепяме групи от общности и здравни представители, които съсредоточават усилията си върху предоставянето на образование и помощ на родителите и семействата.

2) Подкрепа на недостатъчно защитени общности

Ние гарантираме, че нашите дарения с продукти помагат за подкрепа на децата в приемната система, бебета, засегнати от ХИВ, програми за обогатяване на младежи и диетолозите, които работят за подобряване на практиките на хранене в домове за сираци, достигайки до най-уязвимите деца.

3) Устойчивост на околната среда

Ние се стремим да създадем устойчиви бебешки продукти за многократна употреба и да разширим тази визия с нашия ангажимент да минимизираме отпадъците. Чрез B.Kind неизползваните материали и сурови стоки се даряват на организации, които ги рециклират в одеяла, юргани и продукти за хигиенни нужди. Продукти се дават на деца в приемна грижа и семейства, които изпитват затруднения

4) Общностна ангажираност

Създаването на общност и проектирането на диалог е важно за нас. През цялата година ние сме домакин на панели с лидери и приятели на общността. Тези диалози се фокусират върху социалните проблеми и предоставят възможности на майките да споделят гласа си по различни теми.

bottom of page