top of page

Съоснователката Ханде Тодродител-експедитор на различни континенти, открива решения, които улесняват ежедневния й родителски живот.

За да сподели този свят на иновативни и решаващи проблеми продукти с родителите, основава Minikoioi, за да предостави по-здравословен начин на употреба на бебешки продукти с функционален уникален дизайн.

 

Нашата компания има за цел да предложи иновативни и практични продукти, а ние винаги даваме приоритет на безопасността и качеството. Нашите продукти са тествани в световноизвестни независими лаборатории, срещу всякакви вредни химикали и за физическа / механична безопасност.

 

Всички наши продукти са тествани и одобрени по всички европейските стандарти. Продуктите Minikoioi не съдържат никакви вредни за човешкото здраве материали; Без Bpa, без PVC, без фаталат, без олово и тежки метали. Нещо повече, ние провеждаме специфични тестове за всяка група продукти, както е изброено по-долу.

 

  • Minikoioi Sleep Buddy и Toothee имат маркировка CE, което показва, че тя отговаря на стандартите за безопасност на ЕС.

  • Minikoioi Sleep Buddy е тестван за запалимост и одобрен съгласно Европейски стандарт за безопасност на играчките (EN71-2: 2011 + A1: 201).

  • Minikoioi Sleep Buddy има 100% силиконов биберон, който е безопасен за употреба от бебета / бебета, които имат алергия към латекс.

  • Minikoioi Flexi-Bib е тестван за тежки метали, които се освобождават, когато материалът реагира със слюнка.

bottom of page